Γαστρονομικές Εκδηλώσεις

Θεματική Γαστρονομία στην Κρήτη

Η γη, η θάλασσα και τα βουνά της Κρήτης προσφέρουν πλουσιοπάροχα τους καρπούς τους και εμείς εδώ στο SWELL αναδεικνύουμε τους γευστικούς αυτούς θυσαυρούς μέσα από θεματικές Γαστρονομικές Εκδηλώσεις.

Στις συνήθως διήμερες αυτές γιορτές, που έχουν γίνει πλέον αγαπημένος θεσμός, οι διάσημοι και βραβευμένοι chef μας όπως, ο Λευτέρης Λαζάρου αρχικά ο 'Εκτορας Μποτρίνι μετά, και ο Έξαρχος Δελήμπασης τώρα, δημιουργούν ευφάνταστα πιάτα με βάση τοπικά προϊόντα επιλεγμένων παραγωγών, όπως είναι το εξαιρετικό παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, το πολύτιμο μέλι, το διάσημο σταμναγκάθι, η πέστροφα, το χαρούπι, τα κάστανα που μας προσφέρουν τα εννέα Κασταναχώρια του νομού Ηρακλείου.

Από έναν γαστρονομικό θεσμό αυτού του επιπέδου δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι βραδιές Οινογευσιγνωσίας. Εκλεκτοί τοπικοί οίνοι ακόμη και από αρχαίες μινωικές ποικιλίες, το Πλυτό, το Θραψαθύρι και μια πλούσια σειρά από ετικέττες, έχουν κατά καιρούς κερδίσει τις εντυπώσεις, συνοδευμένοι άριστα από τα ειδικά για την περίσταση, σχεδιασμένα μενού του διάσημου σεφ μας.

Εκτός όμως από τις ιδιαίτερες αυτές εκδηλώσεις, κάθε εβδομάδα, συμβαίνει κάτι εξαιρετικό στο SWELL. Οι Οι αστακοβραδιές κάθε Πέμπτη έχουν γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια, ενώ τα Σάββατα η υψηλή γαστρονομία συνοδεύεται πάντα από ζωντανή μουσική. Επόμενη έκπληξη; Βραδιές που μας ταξιδεύουν στο χρόνο μέσα από αρχαίες Μινωικές γεύσεις!

Ακολουθείστε τη σελίδα μας στο Facebook και θα είναι χαρά μας να σας προσκαλέσουμε στο επόμενο event του SWELL.