Κριτικές

"Το(!!!) Γκουρμέ"

Η κριτική έγινε: 2 Νοέμβριος 2014

Ειναι το μοναδικό απόλυτο γκουρμέ στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλειου. Μόνο καλή κριτική θα έχετε αν το επισκεφθείτε. Τα πιάτα και οι γεύσεις μοναδικα. Ο χώρος ιδιαίτερος. Το γεγονός ότι ξεκίνησε με τον Λαζαρου και συνεχίζει με Μποτρίνι λέει πολλά. Με μια λέξη ΆΠΑΙΧΤΟ

"Μία "Swell" εμπειρία"

Η κριτική έγινε: 3 Ιούλιος 2014

Στο εστιατόριο "Swell", η μεσογειακή διατροφή και η κρητική παράδοση αναδεικνύονται με τον πιο έξυπνο και δημιουργικό τρόπο, συνθέτοντας πιάτα που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο. Τη γευστική εμπειρία πλαισιώνει και απογειώνει το ευχάριστο κλίμα και η υπέροχη θέα που προσφέρει το εστιατόριο, σε συνδυασμό με την εξαιρετική εξυπηρέτηση,τη φιλόξενη διάθεση του προσωπικού και τις προσιτές τιμές.
Το εστιατόριο "Swell" αποτελεί τμήμα του ξενοδοχείου "Knossos Beach" και ενσωματώνει πλήρως τη φιλοσοφία του, η οποία είναι γνήσια Ελληνική, καθώς συνδυάζει την παράδοση, την ποιότητα, την έμπνευση, την καλλαισθησία και τη φιλοξενία με τον πολιτισμό.
Αξίζει σίγουρα να το επισκεφθείτε...

"Μία ευχάριστη έκπληξη στην περιοχή"

5 από 5 αστέρια Η κριτική έγινε: 9 Ιούνιος 2014

Το συγκεκριμένο εστιατόριο, το έχουμε επισκεφθεί μία φορά μέχρι τώρα, μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Πριν την είσοδο μας στο εστιατόριο, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αυτό που θα αντικρίζαμε. Το περιβάλλον είναι φανταστικό και το σέρβις είναι εξαιρετικό. Για το φαγητό απλά δεν έχω λόγια. Τη βραδιά που το επισκεφθήκαμε, το μενού ήταν στάνταρ 5 πιάτων. Όλα τα πιάτα ήταν εξαιρετικά και κάποια από αυτά έκρυβαν εκπλήξεις (όπως το γλυκό μελιτζανάκι).
Άξιζε τα χρήματα που δώσαμε και με το παραπάνω.
Ανυπομονώ να το επισκεφθώ ξανά.