Το Εστιατόριο SWELL

Αν το SWELL είναι ένα συγκρότημα υψηλής γαστρονομίας, το εστιατόριό του είναι σίγουρα η λαμπερή κορωνίδα του, με την κρητική κουζίνα να πρωταγωνιστεί στα πιο ωραία της.

Στο μοναδικό εστιατόριο στην Κρήτη που φιλοξενεί στην κουζίνα του σεφ βραβευμένους με αστέρι Michelin, θα απολαύσετε κρητικές γεύσεις, που φέτος, επιμελείται και απογειώνει με τη γνωστή μαεστρία του, ο σεφ 'Εκτορας Μποτρίνι και η ομάδα των chef του SWELL.

Και η ευχαρίστηση δεν σταματάει εδώ. 'Ενα δείπνο στο υπερυψωμένο deck του SWELL, μπροστά στην παραλία του Knossos Beach Hotel είναι μοναδική εμπειρία για όλες σας τις αισθήσεις. Η θέα στη θάλασσα. Ο ήχος του κύμματος. Ο ρομαντικός φωτισμός. Η ιδιαίτερα κομψή διακόσμηση. To υποδειγματικό service.

Το πανέμορφο σκηνικό συνεχίζεται και στην εξαιρετικά προσεγμένη σάλα, τις πιο δροσερές νύχτες. Εδώ, σας προσφέρεται και η δυνατότητα του private dining. O prive χώρος στη σάλα του SWELL είναι το αγαπημένο σημείο για δεκάδες προσωπικότητες που επιθυμούν να απολαύσουν το δείπνο τους σε απόλυτη ιδιωτικότητα.

Βραδιές στο SWELL. Μαγικές, μοναδικές και υπέροχα απολαυστικές. Τις αξίζετε. Σας περιμένουμε.